• Školské kolo olympiády v anglickom jazyku v školskom roku 2023/24
          • Školské kolo olympiády v anglickom jazyku v školskom roku 2023/24

          •  

            Dňa 16.11.2023 sa uskutočnilo školské kolo olympiády v anglickom jazyku. 18 účastníkov súťažilo v troch kategóriách - 2A, 2B a 2D. Najúspešnejší boli:

            Kategória 2A

            1.miesto  Bodnar Bohdan  II.A   2.miesto Zaťková Tamara I.A   3.miesto Joščáková Karin I.B

             Kategória 2B

            1.miesto Lenčéšová Bibiána IV.A  2.miesto Kunc Richard IV.A  3.miesto Lashkay Daniel V.A

             Kategória 2D

            1.miesto Giák Tamás II.K  2.miesto Mačinga Daniel III.KCS  3.miesto Bartová Nina IV.CPK 

            Všetkým súťažiacim ďakujeme za účasť, gratulujeme k výsledkom ich snaženia v písomnej i ústnej časti.  Víťazom v jednotlivých kategóriách držíme palce na okresnom kole a tešíme sa na nasledujúci ročník tejto súťaže.

            Vedúca PK CJ a vyučujúce anglického jazyka

        • REPORT Z PIŠQWORIEK 2023
          • REPORT Z PIŠQWORIEK 2023

          • Dňa 2. 11. 2023 sa odohral oblastný turnaj v pišqworkách na SPŠ elektrotechnickej v Košiciach. Hry sa zúčastnilo 12 tímov z rôznych stredných škôl a gymnázií. Už prvé kolo bolo sprevádzané napätím medzi hráčmi. Každý duel bol náročný, hráči v strese, ich výhra neistá.

            Hotelovku reprezentovali dva tímy HA_2A (Bohdan Bodnar, Thomas Graban, Daniel Sokol, Bohuš Šablatúra, Martin Tóth) a HA_3A (Simon Batromij, Matej Danko, Roland Stutiak, René Tarbaj, Alexandra Ujheľská).

            Tím tretiakov postúpil do play-off, ale do semifinále sa žiaľ neprebojovali.

            Víťazom srdečne blahoželáme!

                                                                                                                   Lukáš Blaškovan, 2.A

        • Halloween- Pumpkin party
          • Halloween- Pumpkin party

          • Dňa 23.10.2023 sa v priestoroch našej reštaurácie uskutočnil už VIII.ročník Halloween- Pumpkin party- súťažných aktivít v angličtine, ktorých sa zúčastnilo spolu 10 žiakov III.B triedy. Ide o nasledovných žiakov: Ch.Fekete, S.Falatová, R.Stanko, T.Lukáčová, V.Z.Ižová, J.Lorinčák, V.Jirkovská, S.Šubovičová, C.Héžeľová, L.Čobádiová.

            Súťažné aktivity v anglickom jazyku prebiehali v podobe Halloween kvízu (Halloween Quiz), Obtiažnych hádaniek na tému Halloween (Tricky Halloween Riddles), tradícií Halloweenu vo svete (Halloween Traditions Around the World) a typickej Halloweenskej hry s lovením jabĺk zubami v nádobe plnej vody (Bobbing for apples game), ako aj ďalších motivačných aktivít v anglickom jazyku po videoprojekcii o histórii Halloweenu.

            Najlepšími lúštiteľmi Halloween kvízu, víťazmi Obtiažnych hádaniek na tému Halloween, ako aj tradícií Halloweenu vo svete sa stali:  L.Čobádiová, C.Héžeľová, R.Stanko a J.Lorinčák. Suverénnym víťazom Halloweenskej hry s lovením jabĺk sa stal: R.Stanko. 

            Víťazi, ako aj všetci zúčastnení dostali za svoju usilovnosť a výkony sladké ceny.

            Víťazom srdečne blahoželáme! Foto nájdete vo fotogalérii.

            Mgr.Grečková

        • Futsal dievčat
          • Futsal dievčat

          • Že futbal nie je čisto len mužská záležitosť, dokázal turnaj vo Futsale dievčat, ktorý sa konal 27.10.2023 na našej škole. Bolo to základné kolo Dlhodobých športových súťaží skupina A1. Naše baby hrali výborne, ale aj tak sa nám nepodarilo postúpiť. Reprezentovali nás tieto dievčatá: IV.PM: Zálešáková, Farkašová, III.KCS: Šimčáková, III.B: Ižová, Jirkovská, Ninačová, Šubovičová, II.B: Borovská, Hošková, Lengyelová, II.A: Majcherová, Tatranská.

            Dievčatá, ďakujeme za krásny športový zážitok, za ktorý by sa nemusel ani Pán tréner Kozák hanbiť.