• Srdečne blahoželáme!

          • Náš bývalý žiak Sebastian Tóth, sa zúčastnil medzinárodnej kuchárskej súťaže European Grand Prix Global Chefs Challenge v Talianskom Rimini. Súťažilo sa vo varení naživo. Vo veľkej konkurencii súťažiacich zo 16. krajín Európy, sa umiestnil v striebornom pásme.

            Srdečne blahoželáme!

        • 33. ročník Olympiády v nemeckom jazyku
          • 33. ročník Olympiády v nemeckom jazyku

          • Dňa 15. 2. 2023 sa na pôdie UPJŠ v Košiciach konalo krajské kolo 33. ročníka Olympiády v nemeckom jazyku.Po kultúrnom otvorení krajského kola ONJ vo Filozofickej knižnici v budove Gutenberg predstaviteľmi dekanátu Filozofickej fakulty UPJŠ v Košiciach a Katedry germanistiky nasledovala v každej kategórii písomná časť krajského kola. V ústnej časti mali možnosť ďalej súťažiť len úspešní žiaci písomnej časti, medzi ktorými boli aj naši žiaci.Žiačka Veronika Dolinská (V.A) obsadila vo svojej kategórii cenné 1. miesto a tým aj postup a možnosť ďalej súťažiť v celoštátnom kole nemeckej olympiády.

            Víťazke srdečne gratulujeme, ďakujeme za úspešnú reprezentáciu našej školy v krajskom kole a želáme ďalšiu úspešnú reprezentáciu školy v celoštátnom kole.„Wir drücken die Daumen!“ 

        • Hotelová akadémia privítala študentov z Francúzska
          • Hotelová akadémia privítala študentov z Francúzska

          • Candice Perthue a Nino Thomas sú študentmi odbornej školy St. Michel Mont Mercure vo Francúzsku. V týchto dňoch k nám pricestovali na trojtýždňovú odbornú prax a momentálne plnia pracovný program v cukrárskych prevádzkach Café de Paris a Macarons, ktorá je súčasťou spoločnosti CakeArtStudio s. r. o. v Košiciach. Žiaci Hotelovej akadémie – Roland Lacko, Hugo Hudačin a Daniel Lashkay zo IV.A triedy, pripravujú pre francúzskych stážistov program pre efektívne trávenie voľného času. Francúzskym študentom sa na Slovensku páči a rovnako sa vyjadrujú aj o práci, ktorú vykonávajú.

            Prajeme im veľa pracovných úspechov a veľa pekných zážitkov!