• Futbalový turnaj o Pohár pani riaditeľky
          • Futbalový turnaj o Pohár pani riaditeľky

          • Dňa 11.5.2022 sa na našej škole konal Futbalový turnaj o Pohár pani riaditeľky. Na turnaji sa zišlo deväť tímov z deviatich tried. Hralo sa v dvoch skupinách, každý s každým. Z každej skupiny postúpili dvaja najlepší a tí sa stretli vo finále, kde si zahral každý s každým. Zápasy boli napínavé a niekedy aj dosť vyrovnané. Chlapci si zasúťažili, hralo sa fair-play, rozhodcovia nemuseli riešiť žiadne nešportové správania. Turnaj vyhrala 3 KCS, futbalisti pána profesora Brnu. Takže prvý ročník tohto turnaja bude na víťaznom pohári svietiť meno FC Šoki 3.KCS.
            1. FC Šoki 3.KCS
            2. Odchod 4.CPK
            3. FC Fuky 3.A
            4. Admirál Club 2.KCS


            Všetkým gratulujeme.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Športové akcie HA.

        • Športové akcie HA - BEDMINTON
          • Športové akcie HA - BEDMINTON

          • Dňa 4.5.2022 sa konalo Regionálne kolo v bedmintone chlapcov na SOŠ Železničnom v Košiciach. Jednalo sa o postupovú súťaž organizovanú MŠ, vedy, výskumu a športu SR. Súťaže sa zúčastnilo spolu 15 družstiev z 15stich škôl. Vytvorili sa štyri skupiny, do každej sa nasadilo družstvo školy, kde sú reprezentanti v bedmintone. Zápasy boli napínavé a pekné. Naši chlapci hrali výborne a nakoniec obsadili krásne šieste miesto.
            Gratulujeme a ďakujeme týmto bedmintonistom za peknú reprezentáciu školy:
            Erik Sijka 1.CPK, Roland Lacko 3.A, Lukáš Záhoranský 3.A.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Športové akcie HA.

             

        • Športové akcie HA - NOHEJBAL
          • Športové akcie HA - NOHEJBAL

          • Dňa 28.4.2022 sa naši žiaci zúčastnili Regionálneho finále dlhodobých športových súťaží v nohejbale chlapcov, do ktorého sa prebojovali po predchádzajúcich kolách. Vo finále sa stretli s deviatimi školami. Po ťažkých a pekných zápasoch, ktoré chlapci odohrali, rozhodol o ich umiestnení vzájomný zápas s Gymnáziom Š. Mozsesa z Moldavy nad Bodvou. Vzájomný zápas sme prehrali a aj keď sme mali rovnaký počet bodov, ako Moldava , vzájomný zápas rozhodol o postupe Moldavy do semifinále Naši chlapci obsadili celkovo piate miesto, čo je krásny úspech po rokoch covidu a z celkového počtu 15stich zúčastnených škôl.Gratulujeme a ďakujeme týmto nohejbalistom za peknú reprezentáciu školy:Boris Járay 2.PM, Erik Sijka 1.CPK, Denis Turzák 4.A, Richard Karafa 2.KCS, Karol Fečo 1.B, Nikolas Varinský 1.KCS

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Športové akcie HA.

        • Finále Gastro junior Skills Slovakia
          • Finále Gastro junior Skills Slovakia

          •             Dňa 28. apríla 2022 sme sa zúčastnili 11. ročníka celoštátnej súťaže Hotelových akadémií a stredných odborných škôl v odbore kuchár Finále Gastro Junior Skills Slovakia, Skills Slovakia - Gastro Junior Metro Cup na Medzinárodnom veľtrhu gastronómie Danubius Gastro, Incheba. Našu školu reprezentovali Adam Majorský ako súťažiaci a Sebastián Tóth ako pomocník. Žiaci sa pripravovali pod vedením MOV Adriany Hlubeňovej. Finálovemu kolu predchádzalo víťazstvo v semifinálovom kole 27. januára 2022 v SOŠ obchodu a služieb v Piešťanoch. Celoštátneho kola sa zúčastnilo 6 žiakov. Cieľom súťaže je nájsť zručných a talentovaných kuchárov, ktorí by boli nominovaní do juniorského a neskôr do seniorského tímu kuchárov a cukrárov SZKC, ktorý bude reprezentovať Slovensko na domácich aj zahraničných gastro súťažiach. Súťažiaci boli povinní pripraviť tri rovnaké porcie moderného inovatívneho teplého pokrmu s prílohami v časovom limite 120 minút. Súťažný pokrm musel mať charakter špeciality v modernej úprave, pokrm, ktorý zodpovedá modernej gastronómii. Povinnou surovinou bola Platesa obyčajná. Okrem toho bol tesne pred súťažou odhalený malý Mistery box, v ktorom boli utajené suroviny. Z neho si museli súťažiaci minimálne tri výrobky zahrnúť do pripravovaného súťažného jedla.
                         Našim chlapcom sa darilo výborne. Adam vyhral 1.miesto Zlatú medailu    a bol absolútnym víťazom celej súťaže. Obidvaja chlapci postupujú do reprezentačného klubu Slovenska.
            Chlapcom blahoželáme a prajeme ešte veľa ďalších úspechov v ich profesionálne j kariére.

             

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Finále Gastro junior Skills Slovakia.